Lees meer over het AMC op www.amc.nl

Volg het AMC in de social media:
Twitter
YouTube
Linkedin
Hyves

Onze vacatures:
http://www.amc.nl/werken

Academisch Medisch Centrum

Het AMC is meer dan een ziekenhuis alleen. Het is een wereld waar patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs zijn geïntegreerd, en waarin het altijd om mensen draait. Een academische wereld vol mogelijkheden voor talenten die een plek zoeken om te excelleren. We willen mensen de ruimte geven te doen waar ze goed in zijn. Het AMC hecht daarom veel waarde aan loopbaanplanning, goede arbeidsvoorwaarden en een motiverende, gezellige en vertrouwde werkomgeving.

Het Academisch Medisch Centrum is een van de acht universitair medische centra in ons land. Op het gebied van de academische geneeskunde wordt het AMC gerekend tot de internationale top. Het AMC staat midden in de samenleving. Het is een laagdrempelig ziekenhuis met patiënten uit alle windstreken. Dagelijks ontvangen we meer dan 14.000 mensen: patiënten, studenten, onderzoekers, gasten, bezoekers en medewerkers. Amsterdam Zuid-Oost telt alleen al 120 verschillende nationaliteiten. Veelkleurigheid en de maatschappelijke betrokkenheid zijn dan ook kenmerkend voor het AMC.

In het AMC werken bijna 8500 mensen. Daarnaast is er regelmatig behoefte aan de inzet van medewerkers op tijdelijke basis. Het AMC wordt vaak als groot gekwalificeerd. Toch ervaren de medewerkers het AMC niet als onpersoonlijk of massaal. Het is een inspirerende werkomgeving met veel aantrekkelijke extra's. Zoals goede arbeidsvoorwaarden, een grote keuzevrijheid en prima voorzieningen.

Groot denken. Durven dromen, Internationaal samenwerken. En je nooit laten beperken door 'kan niet' of 'lukt toch niet'. Dát is de mentaliteit in het AMC.

Lees meer over VUmc op: www.vumc.nl
Lees meer over werken bij VUmc op
www.werkenbijvumc.nl

Blijf ook op de hoogte van onze
vacatures via social media:
Twitter
Hyves
Facebook
Linkedin

VU medisch centrum

VU medisch centrum (VUmc) staat voor onderscheidende patiëntenzorg, hoogwaardig wetenschappelijk onderwijs en grensverleggend onderzoek. VUmc koppelt geloof in persoonlijke, integere en respectvolle behandeling van mensen aan gezonde ambitie en fundamentele nieuwsgierigheid.
VUmc wil beter maken, maar ook beter zijn, nog beter worden en bijdragen aan de medische kennis van morgen. VUmc heeft drie kernwaarden die onze identiteit als geheel verwoorden: betrokkenheid, zorgvuldigheid en ambitie.

Werken bij VUmc?

U zet zich voor 100 procent in voor uw werk. U houdt van uw vak en u bent goed in wat je doet. U neemt graag uw eigen verantwoordelijkheid, maar bent ook een teamspeler. Herkent u zich in dit beeld? Dan past u uitstekend bij VUmc.

Ons aanbod

VUmc heeft veel te bieden. Kleine teams, betrokken collega's en een fijne werksfeer. Topkwaliteit in alle opzichten: deskundig, ervaren personeel, een uitstekende patiëntenzorg en een onderzoeksafdeling die behoort tot de top drie van universitair medische centra. In VUmc maakt u deel uit van een organisatie met meer dan zesduizend betrokken en bevlogen vakmensen. Bij VUmc werkt u in een informele en open sfeer, met vrijheid en verantwoordelijkheid. De cultuur van de organisatie kenmerkt zich door veel ruimte voor eigen initiatief, openheid en wederzijds respect.

Lees meer over GGZ inGeest op:
www.ggzingeest.nl

Volg GGZ inGeest in de social media:
Twitter

GGZ inGeest

Mensen met psychische klachten kunnen bij GGZ inGeest rekenen op toonaangevende en betrouwbare zorg. Vanuit meer dan twintig locaties staan 2300 medewerkers klaar voor 30.000 cliënten in de regio Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Bennebroek.

GGZ inGeest helpt mensen van alle leeftijden en culturele achtergronden. We bieden de hulp die nodig is: van preventieve cursus of crisisopvang tot behandeling of opname. Gezamenlijk met partner VUmc leveren we een compleet zorgaanbod waarin lichamelijke en psychische zorg integraal worden benaderd.