Over Tijdelijk werk in de Zorg

Wij bieden zelfstandige professionals en leveranciers van personeel de mogelijkheid mee te dingen naar tijdelijke inhuur opdrachten via tijdelijkwerkindezorg.nl.

Zelfstandige professionals en overige leveranciers kunnen zich eenvoudig inschrijven en reageren op opdrachten. U wordt automatisch per e-mail op de hoogte gehouden van nieuwe opdrachten.

Voor wie is tijdelijkwerkindezorg.nl bedoeld?

Bent u een ZZP’er die graag een (tijdelijke) opdracht wilt vervullen? Of biedt uw bedrijf tijdelijk personeel aan? Dan is tijdelijkwerkindezorg.nl bedoeld voor u. Op tijdelijkwerkindezorg.nl kunt u zich inschrijven en reageren op aanvragen.

Hoe werkt tijdelijkwerkindezorg.nl?

Bij de inschrijving (registratie) geeft u aan welke vakgebieden voor u interessant zijn. Vervolgens moet u akkoord gaan met de aanwezige voorwaarden. Na het afronden van de inschrijving krijgt u een e-mail. Als u die bevestigt, staat u ingeschreven.

Vanaf dit moment kunt inloggen op tijdelijkwerkindezorg.nl om uw profiel of de profielen van de mensen die u aanbiedt te importeren of aan te maken. Nadat uw profiel gereed is, kunt u op elke nieuwe aanvraag binnen de door u geselecteerde segmenten een bieding uitbrengen.

Op het moment dat er een vacature is binnen uw vakgebied ontvangt u automatisch een e-mail. Indien u interesse heeft in de vacature kunt u inloggen op tijdelijkwerkindezorg.nl. Hier vindt u het uitgebreide functieprofiel, de gunningcriteria en de functie-eisen. Bovendien kunt u daar (vooraf) nog vragen stellen over de vacature. Indien u een compleet profiel en geschikt CV heeft, kunt u via de site een bieding doen. tijdelijkwerkindezorg.nl controleert uw bieding en zet deze in de totale lijst met biedingen.

Hoe worden de biedingen beoordeeld?

Bij elke vacature is vooraf bekend aan welke gunningscriteria de aanbieders moeten voldoen en wat het gevraagde maximale tarief is. Voor elk criterium krijgt de aanbieder punten. De leverancier met ofwel de laagste prijs, het hoogste aantal punten of een gewogen gemiddelde daarvan, komt bovenaan de lijst met mogelijke aanbieders te staan. Bij een gelijk tarief of gelijke score wordt er daarnaast nog gesorteerd op de score c.q. het aangeboden tarief.

Het systeem rankt de biedingen op score en prijs. Biedingen die niet volledig zijn of niet aan de aanbiedingseisen voldoen worden meteen afgewezen. Vanuit deze ranking wordt de top-5 of top-10 doorgestuurd naar de beheerder en de opdrachtgever (manager/P&O-functionaris) van tijdelijkwerkindezorg.nl. Deze maakt vervolgens op basis van de ontvangen biedingen en de intakegesprekken een keuze tussen de aangeboden kandidaten, waar na tijdelijkwerkindezorg.nl u informeert over de toe- of afwijzing van de gunning.